Η έδρα μας είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ι. Δραγούμη 25. Το κατάστημα μας είναι στο χώρο των εσωρούχων από το 1980 όπου πλέον από το 2007 έχει περάσει στα χέρια της νεότερης γενιάς.

Με πολύ μεράκι και διάθεση εξυπηρέτησης, η νέα γενιά συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως πριν 20 χρόνια με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα να ευχαριστεί τους πελάτες της, με γνώση και πείρα στο χώρο των εσωρούχων, το Μότο μας ειναι «η τέλεια πώληση είναι ο ευχαριστημένος πελάτης». Το www.evelyn.gr δημιουργήθηκε στην προσπάθεια μας να ενώσουμε την παραδοσιακή αγορά των εσωρούχων με την, σύγχρονη πλέον, ηλεκτρονική αγορά προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Εξειδικεύομαστε σε μεγάλα μεγέθη τόσο σε πιτζάμες όσο και σε σουτιέν τα οποία και προσαρμόζουμε στο σώμα σας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως Triumph, sloggi, Luna, wonderbra, GAIA, bestform, infiore, Linclalor, Miami, character καθώς επίσης και με τις πιο αξιόλογες και ποιοτικές ελληνικές εταιρίες όπως Primavera, Daisy, Νικηφόρος, Νίνα, Galaxy, Helios, Pretty baby και άλλες πολλές.

Ωράριο καταστήματος
Δευτέρα -Τετάρτη -Σάββατο
10:00-15:00
Τρίτη -Πέμπτη -Παρασκευή
10:00-15:00
17:00-20:00

arrow