Πληρωμή με Αντικαταβολή: Πληρώνετε όταν παραλάβετε το δέμα σας με οποιοδήποτε τρόπο με Μετρητά ή και με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα στη πόρτα σας. Για πληρωμή με κάρτα στην αντικαταβολή προς το παρόν απαιτείται η παραλαβή του δέματος από κατάστημα Courier και προηγούμενη συνεννόηση με το Evelyn. Η μέθοδος της Αντικαταβολής επιτρέπεται για πόσα έως 500€.

Πληρωμή με Κατάθεση: σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Ενημερώστε μας για τη πληρωμή επικοινωνώντας στο τηλ. 2310 530239. (ώρες επικοινωνίας: 10:00 με 15:00). Συγκεκριμένα, καταθέτετε το συνολικό ποσό χρέωσης σας στο λογαριασμό:
ALPHA BANK Αρ. Λογ/σμού:GR1201408460846002002008884
ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ/σμού: GR23 0172 2200 0052 2003 5131 238
με στοιχεία ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ και ενημερώστε:
1) Με Τηλ. στο 2310. 530239 ή
2) Mε email: info@evelyn.gr
Η αγορά με Τραπεζική κατάθεση προϋποθέτει ότι ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει για την κατάθεση με email ή τηλεφωνικά εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Διαφορετικά η εταιρεία Evelyn διατηρεί το δικαίωμα της αυτόματης ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς προειδοποίηση του πελάτη.
Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας ACS COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα.

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: (χωρίς επιπλέον επιβάρυνση). Δεχόμαστε πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Η πληρωμή γίνεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας πληρωμών της Alpha Bank. Η online πληρωμή είναι διαθέσιμη και μέσω Master pass.

Ασφάλεια Συναλλαγών: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Απόρρητο ΣυναλλαγώνΟι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος /χρήστη του evelyn.gr είναι άκρως εμπιστευτική και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

arrow